13.11.10

Two Thousand Ten :)

Start with Hello There Guyss :) Err , About me ? Nur Fazlynn Hanie is my name , I’m TWELVE y/o in Year 2010 :) I’m Studying at Sekolah Kebangsaan Raja Muda :0 Yeahh ! That’s the BEST SCHOOL EVER ! Even kite org selalu sangat kena marah , Heee ~ . 2010 ? I think year 2010 is the best year ever . Kan kan korang ? Time awal thun selalu buat tak thu je dengan YEAR 2010 , Bile dah Akhir tahun , Hmm , Jgan ckap . Sad , Cry , Sad , Cry , Sad , Cry :( Tu jee ! Ohh Man ! Guyss , Pleasee don’t be like this ;( Korang la kawan yg terbaik ! Especially Syakirah , Aina Azman , Harith Nazli , Iman Husna , Ainaa Husna , Elly , Nuri , Sabrina , Ainaa Z , Khaleed , Haziq F , Batrisyia , Farez and Syawal and the geng ! Yeahh ! I’m gonna miss you guys ! Ohh Nooo ! Khaleed , Thanks for EVERYTHING ! Syakirah , Harith and Nuri , Thanks for the HELP ! Batrisyia , Thanks for the words C-A-N-A-D-A ! Izz , Thanks for EVERYTHING , Boss ! Yeahh ! Khaleed , Tahun depan kau sekolah lain :( Hmm , Sedihh ! Kau yang salu tolong aku , Kau yang salu buat aku Happy , Jgan lupe kan aku tau . 6 Bumi akn sedih if kau lupakan kite org sbb kau lah yg selalu buat kite org happy :) Aina Azman , Thankss sayangg ! I love you ! You yang selalu buat I happy dekat kelas . You dah banyak tolong I :) Next year you SEVENS , I harap you jgan lupakan i . Walaupun kite org tak bole jumpe dekat sekolah , tapi I akn lepak dengn you mcm hari tuh kite org lepak same2 . Harith Nazli , Heyy , Thanks tau sebb selalu jadi org tengah . Kau mmg TERBAIKK ohh ! Batrisyia , Thanks for the CANADA ! Aku takkn lupakan ayat CANADA ! Yeahh ! Izz , Thanks tau sbb dah jadi BOSS akuu ! Yeahh ! And thanks sbb dah back up aku ! Yeahh ! Nuri , I love you , Thanks sebb you salu tolong I . AND , semua secret you akn save dengan I . I takkn bgthu sape2 .
Guyss , It’s hard to say GOODBYE :( Pelik kan , Bile awal tahun , kite org semua doesn’t care about akhir tahun . Mase awal tahun punya laa gaduh2 , maki hamun , tak kawan , benci , pretender and banyak lagi laa . Tapi bila dah akhir tahun , rasa macam menyesall plak . Bila akhir tahun bru nak mintk maaf laa , bru nak baik la , bru nak jdi kwan . Hmm , Nape tak nak buat mase awal tahun ? Weird ohh ! Guyss , Don’t ever denga lagu PERGI – Aizat sbb lagu tu sedih . Klau korng bce blog nie + dengar lagu PERGI , Confirm sedih .
Every week , day , hour , minute second I always Think Of You Guys ! Hmm , I miss you guys ! Nape lah tak de SEKOLAH MENENGAH KEBANGSAAN RAJA MUDA just for Year 6 ( 2010 ) . Kan best ! Tak pyah campur dengan murid dri sekolah lain . I’m gonna miss you guys ! And , Kan best klau ade telephone khas for Year 6 2010 .

No comments:

Post a Comment