20.10.10

To you My Ex , MSSB :)

Wehhh KAWANN ,
Petang tadii aku kan ade ckap mcm2 pasal kau en ? Sebenarnyee aku ckp mcm tuu pun sbb itu jee care untuk aku lupekan kau :(  Tapi aku tak bole lupekan kau :( Aku sayang kau sangat2 :( Tapi aku tahu kau sayang dia :( Nak buat mcm mane ? Tapi tak pee , Aku sanggup jdi budak yg tak tentu arah , asl kan , KWAN BAIK aku HAPPY :) And , Pasal kaki perempuan tuu aku just nak bg kau sakit hati supaya kau BENCI akuu :( And , mase time lepak2 , itulah PERANGAI aku yang sebenar klau kau nak tahu :)
P.S. : I Love You <3

No comments:

Post a Comment